banner359

İnegöllü ilk şehidin annesi vefat etti

20 Ekim 2017 Cuma 11:57
İnegöllü ilk şehidin annesi vefat etti

İnegöl’ün ilk Güneydoğu şehidi, Şehit Er Cemaleddin Kolay’ın annesi, İnegölspor tribün lideri ve Osmaniyespor basın sözcüsü Tevfik Taşkın’ın kayınvalidesi 71 yaşında Hakk’ın rahmetine kavuştu. Anne Şükriye Kolay’ın cenazesi, şehit oğlunun yanına defnedildi.
1986 yılında vatani görevini yaptığı Siirt Eruh’ta düzenlenen terör saldırısında şehit olan Şehit Er Cemaleddin Kolay, İnegöl’ün ilk Güneydoğu şehidi olarak tarihe geçerken, şehidimizin annesi Şükriye Kolay tedavi gördüğü İnegöl Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. İnegölspor tribün lideri ve Osmaniyespor basın sözcüsü Tevfik Taşkın’ın kayınvalidesi olan şehit annesinin cenazesi önceki gün Kozluca mahallesi camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kozluca mahallesi mezarlığındaki şehit oğlunun yanına defnedildi.
İnegöl Garnizon Komutanı Binbaşı Kerim Kazanasmaz, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali, AK Parti ilçe Başkanı Adem Demirel, MHP ilçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları Alper Taban ve Eşref Yiğit, İnegölspor Başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulu üyeleri, Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, Bursa Şehitler ve Gaziler Dernek Başkanı, İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr.Tahsin Hasanoğlu ile kalabalık cemaat, şehit annesini son yolculuğuna uğurladılar.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<