banner359

İnegöllü Kuaförler Milli Takim Seçmelerine Hazirlanıyorlar

22 Nisan 2016 Cuma 10:02 2016-04-22 10:08:23
İnegöllü Kuaförler Milli Takim Seçmelerine Hazirlanıyorlar
 Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu milli takım seçmelerinde finalist olarak boy gösterecek İnegöllü Kuaförler, yarışma için hummalı bir şekilde çalışıyorlar.
İnegöl Berberler ve Kuaförler Odasına kayıtlı Bayan Kuaförü Burcu Çekil, Erkek Kuaförleri Engin Eser, Mehmet Ali Denel ve Murat Yeni, 25 Nisan 2016 Pazartesi günü Ankara´da yapılacak Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu milli takım seçmelerine katılacaklar.

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, “Yaklaşık bir senedir bölge bölge yapılan elemeler neticesinde Güney Marmara Bölgesi elemelerinde başarı gösteren bu arkadaşlarımız finallere kalmaya hak kazanmışlardır. 25-26 Nisan 2016 tarihlerinde Ankara´da yapılacak Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Milli Takım seçmelerinde inşallah bu arkadaşlarımızı milli takımda görmek nasip olur. Meslektaşlarımız 25 Nisan Pazartesi günü yapılacak finallerde boy gösterecekler. Saat 11.00´de başlayacak program akşam saat 19.00 gibi bitmiş olacak ve aynı saatlerde sonuçlar açıklanmış olacak. 5 asil, 2 yedek toplam 7 kişiden oluşacak milli takımımızda bu arkadaşlarımızı görmek İnegöl için büyük onur ve gurur olacak. Finalistlerimiz uzun zamandır yoğun bir tempo ile seçmelere hazırlanmaktalar. Tabiri caizse işleri güçleri ikinci planda kaldı. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bizlerde Ankara´da yanlarında olacağız. Birçok konuda ismini Türkiye´ye, hatta dünya ülkelerine duyurmuş olan İnegöl´ümüz Allah izin verirse Kuaförlük konusunda da ismini duyurmuş olacak. Pazartesi yapılacak seçmelere izleyici olarak ve arkadaşlarımıza destek olmak için gelmek isteyen üyelerimiz içinde otobüs kaldıracağız” dedi.

Başkan Güven, “Meslektaşlarımıza gönülden başarılar diliyorum. Kendilerine çok güveniyorum. İnşallah Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Milli takımında İnegöl´den de meslektaşlarımız olacak” dedi.

Son Güncelleme: 22.04.2016 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<