banner359

İnegöllü Mobilyacı ve eşinin cenaze töreni programı belli oldu 

23 Temmuz 2022 Cumartesi 21:12
İnegöllü Mobilyacı ve eşinin cenaze töreni programı belli oldu 

İnegöllü Mobilyacı ve eşinin cenaze töreni programı belli oldu 
 Bolu Gerede ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden İnegöllü Mobilyacı ve eşinin cenaze töreni programı belli oldu. 
Kaza, saat 06.00 sıralarında TEM Otoyolu Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Semih Sert idaresindeki 16 F 3901 plakalı otomobil, önünde ilerleyen İbrahim Gümüştekin yönetimindeki 47 ABT 174 tıra arkadan çarptı.
İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Semih Sert'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada, ağır yaralanan Sümeyra Sert ve Ahsen Sert ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü.
Yaralılardan Sümeyra Sert hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
CENAZE YARIN ÖĞLEN 
Genç çiftin Cenazeleri yarın öğle namazına müteakip Hacı Yusuf Şahin Camii'nden alınarak Mahmudiye Mezarlığına defnedilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<