banner359

İnegöllü Mobilyacılar Fas’ta showroom açacak

09 Eylül 2017 Cumartesi 10:14
İnegöllü Mobilyacılar Fas’ta showroom açacak

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS)’un yurtdışı pazarlarına açılmak ve İnegöl Mobilyasının namını dünyaya duyurmak için yeni yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.
İnegöl mobilyasını dünyaya pazarlamak amacıyla harekete geçen İMOS Yönetimi, FAS’ta shoowrom ve Casablanca Depo projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Akdeniz Asamblesi Ekonomi Başkanı AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri FAS’a giderek bir dizi ziyaretlerde bulundular.
Milletvekillerinden de oluşan heyet, FAS Büyükelçiliği FAS San Ve Tic. Bakanlığını, Rabat Ticaret Odası ve Yatırım ajansını ziyaret ederek projeden bahsettiler. Fas pazarından pay almak için İMOS yönetimi tarafından atılan büyük adımda olumlu sonuçlar alınacağı öğrenildi.
İMOS’un hayata geçirdiği proje ile FAS’ta açılması planlanan Shoowrom ve Casablanca Depo’larda İnegöllü firmaların ürünleri satışa sunularak, FAS pazar payı oranının da artışın sağlanması hedeflenecek.

Anahtar Kelimeler:
ImosInegölimobilya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<