İnegöllü Mobilyacılar İtalya’ya Uçtular

11 Nisan 2019 Perşembe 14:40 2019-04-11 15:44:58
İnegöllü Mobilyacılar İtalya’ya Uçtular

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 9-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenen İSALONİ Milano Mobilya Fuarı’na uçak kaldırdı. 

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), İnegöl'den her yıl çok sayıda mobilyacının talep gösterdiği İtalya Milano'daki "Salone del Mobile Milano" Mobilya Fuarına yönelik uçak kaldırdı. 

banner380

Çok sayıda mobilyacının katılımı ile gerçekleştirilen organizasyon kapsamında İnegöllü mobilyacılar, 11-14 Nisan tarihleri arasında fuarı gezerek sektörün yeniliklerini inceleme fırsatı bulacaklar.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Türkiye’de mobilyanın başkenti konumunda bulunan ilçemizin mobilyacılarına yönelik olarak bir yurtdışı fuar organizasyonumuzu daha hayata geçirdik. Dünyanın en prestijli fuarlarından bir tanesi olan İtalya Milano ‘Salone del Monile Milano’ Mobilya Fuarına geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Odamız öncülüğünde bir gezi programı düzenledik. İnegöllü mobilyacılarımız ile birlikte Yenişehir Havalimanı’ndan kalkan uçakla İtalya’nın Milano şehrine vardık. 14 Nisan tarihine kadar sürecek olan gezimizde Salone del Mobile Milano Mobilya Fuarı’nda yer alan dünyaca ünlü markaları ve yeni trend ürünleri inceleme fırsatı bulacağız. İlçemiz mobilyacılarımızın sektörün yenilikleri ve gelişmeleriyle buluşmalarını önemsiyoruz. Bu fuarda yalnızca yeniliklere şahit olmayı değil ticari bağlantılar kurmayı da hedefliyoruz. Gezimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 11.04.2019 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<