İnegöllü öğrenci TÜBİTAK finallerinde

29 Mart 2017 Çarşamba 10:30 2017-03-29 10:35:42
İnegöllü öğrenci TÜBİTAK finallerinde

 Projesi hakkında bilgi veren İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Muhammed Ubeyd Aytekin, “Daha öncede aynı projeyle uluslararası yarışmalardan ödül almıştık.

banner380
Şimdi de Elektrikli Asfalt Araçlarında Yol Mesafesinin Uzatılması projesi ile yarışmaya katıldım. Marmara Bölgesi´nden toplam bin 300 proje yarışmada kendisine yer budu. Bu projeler arasında Elektrikli Asfalt Araçlarında Yol Mesafesinin Uzatılması projem ilk 15´te yer aldı. Yarışmanın formatı gereği ilk 15 proje arasında yer almamız nedeni ile yarı finale çıktım” dedi.

İNEGÖL HALKINDAN DUA BEKLİYORUM

Kendisine destek verenlere teşekkür eden Aytekin, “Buraya gelmemde emeği geçen Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Bilican´a ve Okul Müdürüm Mahmut Alpir´e çok teşekkür ediyorum. İnşallah Allah´ın izni ile birçok projeler üreterek ilçemize başarılar kazandırmak istiyorum ve İnegöl halkından da bu konuda dua bekliyorum” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 29.03.2017 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<