banner359

İnegöllü Sporcu Kıtalar Arası Gala Maçında

.

27 Ağustos 2014 Çarşamba 14:34 2014-08-27 16:43:53
İnegöllü Sporcu Kıtalar Arası Gala Maçında

Dünya çapında bir kemerin İnegöl'e gelmesi an meselesi.
Dünya da büyük organizasyonları yapan ve büyük ilgi gören karma spor sanatları Mixed Martial Art (mma) kıtalar arası altın kemer maçını Türkiye'de ilk defa Bursa'da düzenleniyor.
DÜnya'da büyük ilgi gören bu organizasyonlar ip ve kafes ringlerde yapılır. tek kural var ayakta kalmak.

Daha önce profesyonel maçlara katılmış olan Kocal fıghts  sporcusu ve İnegöl HEM antrönörü Özgür IŞIK Türkiye ve  İnegöl'ü temsil ediyor Dünyanın en büyük kemerini İnegöl'e  getirmek için antrenörü İsmail KOCAL ile birlikte sıkı bir şekilde antremanlara devam ediyor, 

6 ülkeden dünya çapında profesyonel sporcuları katılacagı organizasyonu bir kanal canlı 5 kanal ise bant yayını yapacak,

Dünyanın kalbi Bursa da atacak .

İnegöllü sporcumuz tüm İnegöl halkını destek için davet ediyor .

Çeşitli müzik ve görsel organizasyonların olacaği  Nilüfer üçevler kapalı spor salonu 7 eylül 2014   saat : 20:00  da başlayacaktır. 

e-inegöl.com olarak  İnegöllü sporcu Özgür Işık'a başarılar diliyoruz.



Son Güncelleme: 27.08.2014 16:43
Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<