banner359

İnegölspor'a sağlık sponsoru

26 Temmuz 2016 Salı 10:20 2016-07-26 10:25:04
İnegölspor'a sağlık sponsoru

İnegölspor, Özel İnegöl Cihangir Hastanesi ile 2 yıllık sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Serdar Nalcı, "Öncelikle 15 Temmuz tarihinde ülkemize, demokrasimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. İnegölsporumuzun yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bizde yönetim kurulu olarak, sponsorluk anlaşmaları yapıyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren Özel Cihangir Hastanesi ile 2 yıllık sağlık sponsorluğu anlaşmasına vardık. Şuanda Özel Cihangir Hastanesi Genel Koordinatörü İbrahim Demirel ile İdari İşler Müdürü Ali Kemal Kır'ın katılımı ile sözleşmemizi imzaladık. Bilindiği gibi oyunlarımızın geçtiğimiz gün Özel Cihangir Hastanesinde sağlık kontrolleri yapılmıştı. Şuanda hala oyuncularımızın sağlık kontrolü devam ediyor. Bu arada tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 24 Temmuz Basın bayramını da kutluyoruz."dedi.

Özel Cihangir Hastanesi Genel Koordinatörü İbrahim Demirel, ise "15 Temmuz Cuma gecesi Türk demokrasisi için kara bir lekedir. Milli iradenin egemen olduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet demokrasi ile yönetilmesini savunuyoruz. Milletin iradesi dışında her yapılanmanın bu vatanın yönetimine talip olmasına sonuna kadar karşıyız.Demokrasinin yanındayız.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor,yaralananların ve yakınlarının acısını paylaşıyoruz. Bugün bizim için çok anlamlı bir gün. İnegölspor Türkiye çapında bir kulüp bizde  elimizden gelen desteği her zaman sürdüreceğiz hep birlikte, hep beraber tüm çalışanlarımızla birlikte deneyimlerimizi İnegölspor’lu futbolcuların sağlığı için bu birlikteliğe imza atıyoruz. Sezon içerisinde İnegölspor’daki futbolcularının sağlığı en üst düzeyde korunacak. İnegölspor’un ulusal başarısı için buradayız. Bu anlaşmanın iki marka adına da gelecekte çok iyi sonuçlar ortaya koyacağına inanıyor, Başkan Timur Erezsarı ve İnegölspor camiasına çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.  

Yapılan açıklamaların ardından 2 yıllık sağlık sponsorluğu anlaşması için imzalar atıldı.  

Son Güncelleme: 26.07.2016 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<