banner359

İnegölspor'a yeni forma sponsoru

15 Temmuz 2020 Çarşamba 15:38
İnegölspor'a yeni forma sponsoru

İnegölspor, forma göğüs sponsorluğu konusunda Masem firması ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Kulüp Tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Münür Kanar, yönetim kurulu üyeleri ile Masem Mobilya Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ile firma ortaklarından Özgür Doğan katıldı.

İmza töreni öncesi açıklama yapan Kulüp Başkanı Münür Kanar, şunları söyledi:
“Hayırlısıyla Pazartesi günü Antalya’da Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşacağız. İnşallah önce Manisa’yı daha sonrada diğer rakiplerimizi yenerek adımızı bir üst lige yazdıracağız. Bugünde kulübümüze maddi gelir elde etmek için MASEM firması ile forma göğüs reklamı sponsorluğu sözleşmesi imzalıyoruz. Firmamız sağ olsun ödemeyi şimdiden yapmış oldu. Bilindiği gibi Play-Off’a kalmamıza rağmen yeteri kadar maddi destek bulamadık. Kulübümüzün sezon başındaki borcunu aşağıya çekmemize rağmen hala borcumuz ve giderlerimiz var. Ben buradan bize destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum. Bu zor günümüzde bizi destekleyen MASEM firma yetkililerine tekrar teşekkür ediyorum.”

Masem Mobilya Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ise “Öncelikle İnegölspor’umuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz. Önümüzdeki sezon için kulübümüzün forma göğüs sponsorluğunu üstlenmek istedik. İnşallah sponsorluğumuz uğurlu gelir ve İnegölspor’umuz Play-Off’lardan şampiyon olarak bir üst lige çıkar. Ben şampiyonluk yolunda İnegölspor’umuza tekrar başarılar diliyor, anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Inegölspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<