banner359

İnegölspor'da Kongre Kararı!

30 Mayıs 2017 Salı 13:39 2017-05-30 13:41:06
İnegölspor'da Kongre Kararı!
Spor Toto 2. Ligde mücadele veren İnegölspor’un yeni yönetimi seçildikten 5 gün sora olağanüstü kongre kararı aldı.
25 Mayıs 2017 tarihinde yapılan olağanüstü kongrede İnegölspor Başkanlığına Cebrail Kemer seçilmişti.
Kemer Başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Ahmet Yavuzyiğit, Atilla Türkoğlu, Aziz Bolat, Deniz Erdem, Erdin Topal, Ersin Fener, Hamit Haraslı, Kamuran Tanrıverdi, Mehmet Döngel, Mustafa Arıcı, Saim Metinbaş, Serdar Nalcı, Serhat Kılınç, Serkan Girgin, Serkan Taşdemir ve Serkan Yertürk olağanüstü toplandı.
Dün Taşkın Güngör’ün sözleşmesini fesheden İnegölspor yönetimi bu gün olağanüstü toplanarak bir flaş karara daha imza attı.
Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonucunda İnegölspor Başkanı Cebrail Kemer, hiçbir gerekçe sunmadan ve basın mensuplarının sorularını yanıtlamayarak, sadece olağanüstü kararı aldıklarını ifade etti. Kemer, ilerleyen zamanlarda gerekçelerini ifade eden yazılı basın açıklamasını yayınlayacaklarını söyledi.

Son Güncelleme: 30.05.2017 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<