banner359

İnegölspor daha iyi olacak

02 Eylül 2019 Pazartesi 13:54 2019-09-02 15:43:16
İnegölspor daha iyi olacak

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, ligin ilk maçında deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız Kırklarelispor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Güldüren, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Biz yeni bir ekibiz. Önceliğimiz takım olgusu adına 2. bölgede rakipleri karşılaşma ve kaptığımız toplarla hızlı bir şekilde gol bulmak. İlk yarı bunu gayet iyi yaptık ama 2. bölgeden 3. bölgeye geçiş paslarımızı iyi kullanamadık. İkinci yarı inanılmaz derece iyi kapanıp, olumlu kullandık ama ne yazık ki bütün tercihlerimiz yanlıştı. Ama bizim tatbikî oyunsal olarak daha bunun üstüne koymamız gerekiyor. Yeni bir ekibiz. Bunun üstüne koyduğumuz sürece İnegölspor daha iyi yerlere gelecektir. Rakibimize baktığınız zaman geçen seneki ilk 11'den 9 oyuncusu var. Bu liglerde bakıldığında süreklilik arz ediyor. Sürekli olan oyuncuların takımları daha lige hazır giriyor. Bizim bakıldığında 6-7 oyuncumuz yeni. Tatbikî maç oynaya oynaya, çalışa çalışa bunun üstüne koyacağız. İnegölspor mücadele açısından çok iyi. Oyunsal anlamında da, biraz daha maç oynayıp bunun üstüne koymak istiyoruz. İnegölspor daha iyi olacak" 

Son Güncelleme: 02.09.2019 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<