İnegölspor'dan Aktaş'a Ziyaret

05 Aralık 2017 Salı 10:08
İnegölspor'dan Aktaş'a Ziyaret

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

banner380

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar, "Yönetim kurulu üyelerimizle size hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Bu yoğun temponuzun içerisinde bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Sayın başkanım, size yeni görevinizde kolaylıklar diliyoruz. Bilindiği gibi ligde üst sıraları zorluyoruz. Güzel bir takım kurduk ve bunun semeresini oynadığımız maçlar sonucunda aldığımızı düşünüyoruz. Sağ olsun İnegöllü işadamlarımız desteklerini esirgemiyorlar ama daha çok desteğe ihtiyacımız var. Bize verilen desteğin arttırılarak devam etmemesini bekliyoruz. İnşallah verilen destekler ile sezon sonu istediğimiz yerde ligi bitiririz" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Öncelikle nazik ziyaretleriniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Yoğun gündemimize rağmen İnegölspor´umuzun maç sonuçlarını takip ediyorum. Gerçekten güzel işlere imza atıyorsunuz. İnegölspor, mobilya, köfte, kaplıca gibi İnegöl için önemli bir değer ve tanıtım aracıdır. Takip ettiğimiz kadarıyla İnegöllüler, İnegölspor´a sahip çıkıyor ve çıkmaya devam edeceklerdir. İnegölspor´un yıllardır hep üst liglere çıkma isteği var. İnşallah bunu sizler başarırsınız. Ben sizlere başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<