İnegölspor'dan Başkan Aktaş'a ziyaret

10 Aralık 2019 Salı 16:19
İnegölspor'dan Başkan Aktaş'a ziyaret

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş'ı makamlarında ziyaret etti.

banner380

Ziyarette konuşan Başkan Aktaş, şunları söyledi:

"İnegölspor başkanımıza ve yönetimine hoş geldiniz diyorum. Ara dönemde zor bir süreçte İnegölspor'a sahip çıktıkları için Münür Kanar başkanımıza ve yönetimine de teşekkür ediyorum. Tabi Bursaspor başta olmak üzere İnegölspor ve Karacabeyspor profesyonel liglerde Bursa'mızı temsil ediyor. Özellikle son hafta hiç yenilmeyen Manisa Futbol Kulübünü yenmeleri ve yükselen bir grafikte hareket etmeleri de İnegölspor'un başarısını ortaya koyuyor. İnegöl zaten 270 bin nüfusuyla futbolda ciddi bir altyapısı var. Ben inanıyor ve ümit ediyorum tecrubeli arkadaşlar var. Sporun içerisinden gelen arkadaşlar var. İnşallah bizimde desteklerimiz ve katkılarımız olacak. Yeter ki onlar hedefe yürüsünler. Bu arada bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada İnegölspor'a destek olmaktan geri durmayacağımızı özellikle ifade etmek istiyorum. Bir aksilik olmazsa inşallah bu haftayı da galibiyetle kapatırlarsa, ilk devre iyi bir sıralamayla bitmiş olacak. İkinci yarı niçin bir Play-Off olup taİnegölspor hedefe ulaşmasın. Olabilir ama öncelikle ilk yarıyı hayırlısıyla bitirip, muhakkak yönetim kurulu bir değerlendirme yapacaktır.  Durumu bir görecektir. Ben bu vesile ile İnegölspor'a destek çıkan sahip çıkan herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Arkadaşlara da teşekkür ediyorum bana geldikleri için."

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise "Öncelikle bizi kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Sevgili başkanım dediğiniz gibi zorlu bir süreçte göreve geldik ve geldiğimiz günden beri 2 milyondan fazla borç ödedik. Bir yandan da sportif anlamda başarılı olmaya çalışıyoruz. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Son olarak evimizde ligin güçlü ekiplerinden Afyonspor'u mağlup ettik. Ardından da ligde mağlubiyeti olmayan ve lig lideri konumundaki Manisa takımını deplasmanda 2-0 gibi net bir skorla yendik. Hem Bursa'mızın hem de İnegöl'ümüzün reklamını en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyoruz. Size de çok teşekkür ediyorum. Bizi hiç bir zaman hem maddi hem de manevi desteksiz bırakmadınız. Bu kadar yoğun olmanıza rağmen maçımıza da geldiniz. Bizlere cesaret verdiniz. Ben bu vesile ile bize destek veren işadamlarımıza ve esnaflarımıza da teşekkür ediyorum. Bize verdiğiniz desteklerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<