İnegölspor'dan bir transfer daha!

23 Temmuz 2018 Pazartesi 10:39
İnegölspor'dan bir transfer daha!

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, Almanya Berliner AK 07 takımından orta saha oyuncusu Özer Ozan Pekdemir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

banner380

"Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün Almanya Berliner AK takımından Özer Ozan Pekdemir kardeşimizle anlaştık. Kendisi ile 2 yıllık anlaşmaya vardık. İnşallah Özer kardeşimiz hedefimiz olan şampiyonluk yolunda takımımıza gereken katkıyı sağlayacaktır. Ben anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Özer Ozan Pekdemir ise "Türkiye'ye ve İnegölspor'a geldiğim için çok mutlu ve heyecanlıyım. Takımım şampiyonluğu için elimden geleninin en iyisini yapmaya çalışacağım. İnşallah sezon sonu hedeflenen şampiyonluğa ulaşırız. Ben anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<