banner359

İnegölspor'dan Modef'e Ziyaret

12 Eylül 2017 Salı 11:48
İnegölspor'dan Modef'e Ziyaret

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor'un Münür Kanar başkanlığındaki yönetim kurulu, MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ile yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, şunları söyledi:
"İnegölspor yönetim kurulumuzun MODEF fuarcılık yönetimini ziyaretinden dolayı öncelikle sayın başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Son yapılan genel kurulda göreve talip olup, göreve başladıkları içinde tebrik ediyorum. İnegölspor herkesin bildiği gibi İnegöl'ün markalarından birisidir. Mobilyası nasıl bir markaysa İnegölspor en önemli markalardan birisidir. İnegölspor şehrin takımıdır. Şehrin hem reklamını hem tanıtımını hem de spor faaliyetine çok ciddi katkı sağlayan bir spor kulübüdür. Bu bağlamda bizlerde hem İnegölspor'a daha önce yöneticilik yapan insanlarımız. İnegölspor'u seven, gönülden destek veren insanlarız. Ben özellikle yeni sezonda hem başkanıma hem yönetim kuruluma başarılar dilemek istiyorum. İnegölspor'a başarılar dilemek istiyorum. Şehrimizin takımı. Biz her daim İnegölspor'un arkasında, yanında destekçisi olduk. Bundan sonrada en üst düzeyde olmaya devam edeceğiz. İnegölspor eski şaşalı güzel günlerine tekrar döner diye de ümit varız. Tabi zor görevler bunlar. Sorumluluğu büyük görevler. Bu görevlerde de sorumluluğu alıp görev icra etmek çok ciddi bir mesele. Bu meseleyi de göğüsleyerek, bu sene İnegölspor'un yükünü taşıyarak devam ettiren başkanıma da, yönetim kuruluma da tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezon İnegölspor istediği ve düşündüğü hedeflere ulaşır diye ümit ediyorum. Bizlerde bu şehirde hem ticaret yapan hem üretim yapan hem de işte böyle şirketlerde, derneklerde yöneticilik yapan insanlarız. Bizde üstümüze düşen maddi manevi desteği vermeye hazırız."
 
İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, ise "Bende sayın başkanım başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine bizleri kabul ettikleri, maddi ve manevi olarak destek verdikleri için çok teşekkür ederim. Bizde elimizde geleni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte yapmaya çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz çalışıyoruz. İşimizin başındayız. İnegöl'ü nasıl temsil edeceğiz? Onun hesabını yapıyoruz. Kimsenin şahsi bir işi yok. Biz tekrar halkı bütünleştirip, İnegölspor'u nereye getiririz, nasıl yaparız? Bunun çalışmasını yapıyoruz. Başkanım ve yönetim kurulu üyelerine bizi tekrar kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
ModefInegölspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<