banner359

İnegölspor'dan özel öğrencilere ziyaret

22 Mart 2016 Salı 17:29 2016-03-22 17:34:31
İnegölspor'dan özel öğrencilere ziyaret

 İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Teknik heyet ve futbolcular Nene Hatun Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. Kademe öğrencilerini ziyaret etti.

Teknik heyet ve futbolcularla kaynaşan ve eğlenceli dakikalar geçiren öğrencilerin mutlukları gözlerinden okundu. 

Öğrenci velileri tarafından hazırlanan takım logomuzun bulunduğu tablo uygulama merkezi görevlileri ile öğrencileri tarafından Teknik Direktör Taşkın Güngör'e hediye edildi.

Teknik Direktör Taşkın Güngör, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Bu zor süreçte bizleri misafir ettiniz çok teşekkür ederiz. Çocukları görmekten de çok mutlu olduk. Allah size yardımcı olsun. Hakikatten zor bir işiniz var. Elimizden geldiği kadarıyla gelmeye çalışacağız. Çocukların sevgiye ihtiyacı var. Onu hissettiriyorlar. Zaten yaklaştığında o sevgiyi hissettiriyorlar. İnşallah bir daha geliriz. Hakikatten gelmek ve görmek lazım. Hayatın ne olduğunu, insan sağlığının ne kadar önemli olduğunu insan burada daha iyi anlıyor burada. İnşallah bundan sonraki süreçte sık sık gelmeye çalışacağız. Ayda 1 olsa bile buraya geleceğiz. Katkımızın olacağını hissettiğiniz zaman bizi çağırın sorun yok. Biz geliriz."

Son Güncelleme: 22.03.2016 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<