banner359

İnegölspor'dan Şahin'e Teşekkür

07 Ekim 2017 Cumartesi 12:05 2017-10-07 12:08:43
İnegölspor'dan Şahin'e Teşekkür

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile Futbol Şube Sorumlusu Hasan Yetim, kulübe destek veren İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin´e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar, "Bilindiği gibi sıkıntılı bir dönemde yönetim kurulumuzla birlikte İnegölspor´umuzun idaresine geldik. Göreve geldikten sonra yoğun bir şekilde transfer çalışmalarına başladık ve bitirdik. Allah´a şükür şuanda da ligde iyi gidiyoruz. Sezon başı Zeki Şahin başkanımızın önderliğinde OSB Müdürlüğü tarafından kulübümüze destek verilmişti. Geçte olsa teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. İş adamlarımızın bize destek vermesiyle biz ayakta durabiliriz. Sonuçta İnegölspor ilçemizin bir reklam yüzü ve prestiji. Sağ olsunlar gittiğimiz her kapıdan boş dönmedik. İnşallah bize verilen bu desteklerin karşılığını sezon sonu elde edeceğimiz başarı ile vereceğiz" dedi.

BİR ŞEHRİN MARKASI TAKIMIDIR

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin ise, "İlk önce bu zorlu süreçte göreve gelen İnegölspor´umuzun Kulüp Başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulu üyelerine başarılar biliyorum. İnşallah sezon sonu hedefledikleri noktada bitirirler. Bir şehrin markası takımıdır. Bizde sanayiciler olarak bu şehrin ismiyle anıldığı futbol takımını desteklemek bizimde vazifemiz. Biz üzerimize düşeni her zaman yapacağız. İlçemizin ekmeğini yiyen suyunu içen herkesin de İnegölspor´a sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Ben ziyaretten dolayı başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine tekrar teşekkür ediyor, başarılar biliyorum." ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 07.10.2017 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<