banner359

İnegölspor'dan Taban'a Ziyaret

05 Aralık 2017 Salı 13:19 2017-12-05 15:33:58
İnegölspor'dan Taban'a Ziyaret

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar, şunları söyledi:

"Öncelikle ben ve arkadaşlarım değerli yeni seçilmiş olan başkanımız Alper beyi ziyarete geldik. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. İnşallah rabbim mahcup etmez kendisini. Bizi kabul ettiği için kendisine tekrar teşekkür ederim."

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ise "İnegölspor'umuzun çok değerli başkan ve yöneticilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnegölspor bizim gerçekten bir markamız. Bizim değerimiz. Bizim bir varlığımız. Yerel yöneticiler olarak bizlerinde bu markaları, bu değerleri parlatmak gibi bir yükümlülüğümüz var ki, bunlar direk şehre değer katan, şehri tanıtan, şehrin gerçekten isminin duyulması noktasında önemli olan unsurlar olduğunu düşünüyorum. Sporun içerisinde futbol ayrı bir alan ve ayrı bir endüstri olmuş artık. Her şehrin kendine has takımı, taraftarları ve yönetimleri var. Bizlerde yerel yöneticiler olarak şehrimizdeki değer olan her şeyi çok daha iyi yerlere getirmek gibi bir sorumluluğumuz var. Bu benim şahsi sorumluluğumdan ziyade, bu şehirdeki yerel yöneticilerin tamamının sorumluluğunda olan bir konu olduğunu buradan özellikle ifade etmek isterim. İnegölspor'umuz bu sene özellikle çok mütevazi bütçelerle çok ideal bir yerde olduğunu düşünüyorum. Biz bunun benzerini Efeler Liginde voleybol takımımızla yaşıyoruz. Yani baktığınız zaman bizden çok çok daha yüksek bütçeli takımların içerisinde yer alıyorsunuz ve onlarla başa baş, dişe diş mücadele ediyorsunuz. Yeri geliyor naklen yayınlarla İnegöl'ün ismini orada duyurarak tanıtıyorsunuz. İnegölspor'umuzda çok benzer şekilde bu dönem çok güzel bir başarı elde etti. Tabi bu başarı en başta sizlerin. Çünkü bu organizasyonu bu sevk ve idareyi sizler çalıştınız. Sporcu transferi olsun teknik ayağı olsun beraberinde taraftar ayağı olsun veya diğer kurumlarla olan ilişkiler noktasında olsun ve nihayetinde uyum olduğunda zaten bu güzellikler ortaya çıkıyor ve sinerjiye dönüşüyor. İnşallah ben İnegölspor'umuzun hem sezon sonunda hem de gelecekte de gerçekten güzel yerlerde olmasını cani gönülden isterim. Takımımıza geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetten dolayı da gerçekten teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız güzel bir oyun sergilediler ve 3 puanla da bunu süslediler. İnşallah bundan sonrası da gelir. İnşallah çok daha başarılı oluruz. Tekrar ziyaretinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 05.12.2017 15:33
Anahtar Kelimeler:
Inegölspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<