banner359

İnegölspor olağanüstü kongreye gidiyor

23 Eylül 2019 Pazartesi 19:20
İnegölspor olağanüstü kongreye gidiyor

İnegölspor Başkanı Eşref Güç,  yönetim olarak aldıkları olağanüstü kongre kararını kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Yönetim Kurulu üyelerinde katıldığı basın toplantısında Başkan Eşref Güç, “2018-2019 sezonunda toplam 27 arkadaşımızla göreve talip olup İnegölspor’umuz için mücadelemizi gösterdik. Bu süre içerisinde yönetimimizden ayrılan arkadaşlarımız oldu. Ayrılan arkadaşlarımızda iyi niyetli bir şekilde İnegölspor’umuza faydalı olmaya gayret ettiler. Kendilerine sizin aracılığınızla tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. 2018-2019 sezon sonuna kadar mücadelemizi gösterdik. Kulübümüzde çalışan personelimize, alt yapı ekibimize, teknik ekibimize, İnegölspor’umuz için mücadele eden ter döken futbolcu kardeşlerimize kulübümüz adına leke getirmeyecek davranışlar sergiledik. Biz yönetim olarak bu şekilde çalışırken camiamızın çevresinde ve kamuoyunda bizi yıpratmak için algı oluşturuldu. Sezon sonunu getiremezler, sezonu bitirdik. Transfer yapamazlar, takım kuramazlar, kampa gidemezler, malzeme alamazlar, takıma lisans çıkaramazlar gibi... Tüm bu algılara rağmen yönetici arkadaşlarımızın mücadelesiyle sezona başlangıç yaptık.  Yapılan bu davranışların sadece yönetime yapılıyormuş gibi sığ düşüncelerle ilerleyip farkında olmadan İnegölspor'umuza zarar verdiler. Kulübümüzün sportif başarısızlığının kaynağı oldular ve bunu da maddi kaygılara bağladılar. Bu sebeple yönetim kurulu olarak yapılan davranışların daha fazla İnegölspor’umuza zarar vermemesi için camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür dileyerek olağanüstü kongre kararı almış bulunmaktayız. Kamuoyundan da bu davranışların sebebinin ne olduğunu kongre sürecinde görmelerini talep ediyoruz. İnegölspor bir markadır ve yönetimimiz olarak kongre sürecinde kulübümüzün başında yönetmeye devam edeceğiz. Kongrede de kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda çalışacağız. Kulübümüzü maddi ve manevi olarak destekleyen kurumlara, İnegöl’ün değerli esnafına ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kongremizin yönetim kurulu adına camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<