banner359

İnegölspor sportif direktörlük için Tuncay Koçin ile anlaştı

24 Haziran 2022 Cuma 14:20 2022-06-24 15:14:10
İnegölspor sportif direktörlük için Tuncay Koçin ile anlaştı

İnegölspor Sportif Direktörlük için Tuncay Koçin ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Şahin ile Futbol Şube Sorumluları Serkan Bak, Cihan Bozacılar ile Mustafa Arıcı katıldı.

İmza töreni öncesi açıklama yapan Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Şahin, şunları söyledi:
“Yönetim olarak transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu manada bugün sportif direktörlük konusunda Tuncay Koçin ile anlaşma sağladık. Kendisinin başarıları ortada. İnşallah kulübümüze de çok faydası olacak.  İnşallah hep birlikle sezon sonu hak ettiğimiz noktalara geleceğiz. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Tuncay Koçin ise, “İnegölspor gibi büyük bir camia ile anlaştığım için mutluyum. Hatayspor’da 3 sene şampiyonluk yaşadım. Geçtiğimiz yılda Karacabey Belediyespor’da finallere kaldık. İnşallah İnegölspor’da şampiyonluk yaşarız. Ekibimizle birlikte inşallah İnegölspor’u hak ettiği noktalara taşıyacağız.”ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.06.2022 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<