banner359

İnegölspor taraftarından karne hediyesi

17 Ocak 2020 Cuma 11:15
İnegölspor taraftarından karne hediyesi

İnegölspor taraftarlar grubu tarafından başlatılan yardım kampanyası sonuca ulaştı. Kampanya kapsamında toplanan kışlık mont, bot, kırtasiye ile İnegölspor forma, bere ve atkıları öğrencilere karne hediyesi olarak dağıttılar.

İnegölspor taraftarları hayırseverlerden topladıkları yardımları Ağrı’ya giderek öğrencilere karne hediyesi olarak takdim ettiler. Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Erdal Köyü’nde, Erdal ortaokulu öğrencilerinin sabah karne dağıtım töreninde öğrenciler ile bir araya gelen İnegölspor taraftarları, toplam 30 öğrenciye atkı, mont, bot, eldiven, İnegölspor forması, okul kırtasiyesi ve futbol topu hediye ederken, okula da kırtasiye malzemeleri yardımında bulundular.

İnegölspor forma ve atkısını da öğrencilere hediye eden İnegölsporlu taraftarlara öğrenciler ve öğretmenler teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<