banner359

İnegölspor topbaşı yaptı

25 Temmuz 2021 Pazar 09:39 2021-07-25 16:05:23
İnegölspor topbaşı yaptı

İnegölspor, yeni sezonun hazırlıklarına başladı.

Bordo-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, yönetiminde sezonun ilk çalışmasını yaptı.

Antrenmanı ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, oyunculara baklava ikram ederek başarılar dilediler.

Başkan Taban ve Durmuş daha sonra antrenmanı Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kuruluyla birlikte saha kenarından izlediler. 

Antrenman öncesi açıklama yapan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, “Yeni sezonumuz inşallah sakatlıksız, belasız geçer. İnşallah Covidsiz bir sezon geçiririz. İnegölspor formasını, armasını, İnegöl şehrini en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Geçmiş bayramınızı kutluyorum.”dedi.

Daha sonra söz alan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Her yeni bir başlangıç nihayetinde yeni umutlar yeni beklentiler doğuruyor. Şehrimiz önemli bir şehir. İnegölspor şehirde kıymet üreten, değer üreten bir futbol takımı ve markası. İnşallah bu sezonda sizlere başarılar diliyoruz, kolaylıklar diliyoruz. Bu sene Kani başkanımızın ve ekibinin 2. sezonu. İnşallah yeni başarılara yeni güzelliklere imza atmalarını diliyorum. Tabiî ki başarmak için mutlaka çok çaba harcamak lazım çok gayret etmek lazım. Yani böyle hamasi duygularla, sözlerle olacak bir şey değil. Vazife sizlerde. Beklentinin açıkçası yüksek olduğunu ben öngörüyorum. Ancak tabi genç bir ekibimiz var. Genç bir kadromuz var. Allah’ın izniyle başarılar elde edeceğini ümit ediyorum. Hepinize ben kolaylıklar diliyorum. Takip etmeye çalışacağız. Her zaman için sizlerin yanınızdayız. Sağ olsun çok güzel bir teknik ekibimiz var. Allah razı olsun onlarda hayretle çalışıyor. Sizlerinde inşallah gayretiyle ve katkılarıyla, taraftarlarımızın desteğiyle, şehrimizin de takımına sahip çıkmasıyla bu sezon inşallah güzellikler yaşayalım istiyoruz. Hepinize kolaylıklar diliyorum.”ifadelerini kullandı. 

Son olarak söz alan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, “ Kani başkanımıza, yönetim kuruluna, çok değerli hocalarımıza ve çok kıymetli futbolcu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah kazadan beladan uzak, sakatlıksız, hastalıksız, Covidten uzak bir sezon diliyorum. Geçen sene taraftarlarımızla buluşamamıştık. İnşallah Covid tedbirleriyle beraber bu sene taraftarlarımızın itici gücüyle daha başarılı bir sezon geçiririz diye umut ediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum. İnegöl’ümüzün en önemli markası olan İnegölspor’umuzun daha güzel yerlerde olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum. “şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 25.07.2021 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<