İnegölspor'un borcu 8 milyon TL

18 Ekim 2019 Cuma 10:53
İnegölspor'un borcu 8 milyon TL

İnegölspor yönetimi, kongrede açıklanan 2,2 milyon TL borcun gerçek olmadığını, resmi borcunun 8 milyon TL olduğunu dile getirdiler.

banner380

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısına Mali İşler Sorumluları Mehmet Çalık ve Erhan Demirden, Genel Kaptan Semih Peşin ile Taraftar Sorumlusu Coşkun Karduz katıldı. Kulübün mali durumunu detaylarıyla kamuoyuna açıklayan Mali İşler sorumlusu Mehmet Çalık, 8 Ekim’de yapılan kongrede göreve geldiklerini anımsatarak, “Kongre sonrası göreve geldikten sonra bize aktarılan 2.2 milyon TL borcun aslında bunun dört karı olduğunu tespit ettik. Kulübün toplam borcu 8 milyon 200 bin TL. Sezon boyunca verilecek primler hariç. Primleri de dahil ettiğimizde borç 9 milyon TL’yi aşacaktır. Bu rakam İnegölspor’un 3,5 yıllık gelirine denk geliyor. 3,5 yıl hiç bir şey yapmazsak borç anca ödenir. Biz böyle bir borç beklemiyorduk. Biz vadesi gelmemiş borçlarla birlikte borcun 4 milyon olacağını düşünüyorduk. Bu borç ödenmeyecek borç değil. Yeter ki birlik olalım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<