banner359

'İnegölspor'un ismi İnegöl Mobilyaspor olabilir'

01 Mayıs 2019 Çarşamba 18:24
'İnegölspor'un ismi İnegöl Mobilyaspor olabilir'

İnegölspor yönetimini  makamına kabul eden Belediye Başkanı Alper Taban İnegölspor’un adına mobilya ifadesinin gelebileceğini belirterek, “Burada birden fazla faydayı ortaya koymuş oluruz. Konunun taraflarıyla bunu değerlendirmek gerekiyor” dedi.

İNEGÖLSPOR’UN HAK ETTİĞİ YERDE OLMASI İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİM

İnegölspor yönetimi ile yaptığı görüşme açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegölspor yöneticilerimiz hayırlı olsun ziyaretine geldiler. Hem tebriklerini kabul ettik, hem de İnegölspor için arkadaşlarımızın düşüncelerini aldık. İnegölspor şehrimizin önemli bir markası. Spor artık bir endüstriye dönüştü. Burada çok ciddi bütçeler gerçekleşiyor. Yönetici arkadaşlarımızın görevleri devam ediyor. İşlerin yolunda gitmesi ve İnegöslpor’un başarılar elde etmesi benim için önemli. Onlar da kendilerince bir yol haritası çıkarmışlar. 2 yıllık çalışma süreleri var. Ben her halükarda yanlarında olduklarımı belirttim. Konu İnegölspor’sa sahiplenmemiz lazım. Bunu tüm şehir olarak yapmamız lazım. Bütçe oluştururken kurumlardan destek istiyoruz. Bunun içine tüm kesimi katmak lazım. Bu şekilde kanaatlerimi ilettim. Onlar da yeni döneme dair hazırlıklarını yapacaklar. İnegölspor’un hak ettiği yerde olması için her türlü desteği ve katkıyı vereceğimi ifade ettim. Seçim sonrası bu işlere daha fazla zaman ayırabilirim dedim. Yönetimden ayrılanlar oldu. Ancak devam edenlerin aynı heyecanda olduklarını görüyorum. Birlik ve beraberliği sağlarsak, çıkan sonuçtan başarının geleceğini düşünüyorum”

MEVCUT YÖNETİM DEVAM EDECEK

Alanyaspor ve Akhisarspor’dan İnegölspor’un eksiğinin olmadığını belirten Başkan Taban, “Mevcut yönetim şuanda devam edecek. Görüşmede İnegölspor’un borcunu da konuştuk. Ben kendilerine her yıl bulunduğumuz yerden ileride olmamız gerektiğini söyledim. Biz buradan belki Türk futboluna örnek olacak bir modelleme çıkarabiliriz. Hayatta fırsatlar var. Sportif başarı önemli ama başarı için doğru bütçe planlamasına ihtiyaç var. Ben her şeyi belediye versin anlayışına karşıyım. Belediyenin sorumlulukları var. Ama İnegölspor alanında zirve yapmalıyız. Bu şehri adım adım şampiyonluğa taşıyacak hamleler yapmalıyız. Ben İnegölspor’u bulunduğu yere gerçekten yakıştıramıyorum. Akhisar ve Alanyaspor Süper Lig’de mücadele ediyorsa, bizim ne eksiğimiz var? Bizde orada olmalıyız. Ancak bunun aşamaları var. 1 yıl içerisinde direk şampiyonluk gelmediğini gördük. Basamakları doğru çıkmak lazım. Hep birlikte koordineli hareket edersek başarıyı yakalarız. Bunun için her türlü sorumluluğu almaya hazır olduğumu İnegölspor yönetimine bildirdim. Biz yeter ki doğru modeli bulalım” diye konuştu.

İNEGÖLSPOR,  İNEGÖL MOBİLYASPOR OLABİLİR

İnegölspor’un adına ‘Mobilya’ ifadesinin eklenmesini de değerlendiren Taban, “Bu olabilecek bir şey. Burada birden fazla faydayı ortaya koymuş oluruz. Konunun taraflarıyla bunu değerlendirmek gerekiyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<