banner359

İnegölspor Yönetimi Basınla Kahvaltı Yaptı

19 Temmuz 2017 Çarşamba 13:14 2017-07-19 13:34:44
İnegölspor Yönetimi Basınla Kahvaltı Yaptı

 İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri,İnegöl'de faaliyet gösteren ulusal ve yerel medya mensuplarıyla tanışma kahvaltısında bir araya geldi. 

Botanik Park Aile Çay Bahçesindeki kahvaltının ardından konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar, şunları söyledi:
"Öncelikle bizi kırmayarak davetimize iştirak ettiğiniz için siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ederiz. Bizi kırmadınız geldiniz, onurlandırdınız. Biz birlik beraberlik içerisinde İnegöl halkı, siz değerli basın mensuplarıyla birlikte İnegöl'e, İnegölspor'a neler yaparız? Bu anlamda ortaklaşa bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmede gayet olumlu geçti. Siz değerli basın mensuplarının doğru bilgiyle, doğru sözle yanımızda olacağınızdan hiç şüphem yok. Önemli olan burada İnegölspor'un başarısı. Bunu sizinle, halkla, iş adamlarıyla, değerli mülki amirlerimizle hep birlikte el ele verip bu sene İnegölspor'u layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah bu sene o sene olur. Bu vesile ile bize yardımı olan bizi teveccüh gösterip ağırlayan Botanik Park yöneticisi aynı zamanda kendisi yedek yönetim kurulu üyemiz olan Erdinç Aktaş Beye teşekkür ediyorum. Transferde 4 veya 5 tane oyuncu daha alacağız. İdmanlarımız başladı. 15 gün burada sürecek. 15 gün sonunda Ankara Kızılcahamam Papatya otelde 12 günlük bir kamp dönemi olacak. Orada 4 veya 5 hazırlık maçı yapıp sezona hazır bir vaziyette gireceğiz. Tüm ilçe halkından destek bekliyoruz. Destekte göremeye başladık. Kombine biletlere oldukça yoğun ilgi var. Tabiî ki herkesin desteği olacak. Biz burada İnegölspor'la ilgili çalışma yapıyoruz. Bizim kimseyle, şahıslarla işimiz yok. İnegöllüler gereken desteği verecekler. İnegöl'de yaşayan ekmeğini yiyen suyunu içen iş adamlarımızdan destek bekliyoruz. Çok değerli vekilimiz Hüseyin Şahin'e teşekkür ediyorum. Sağ olsun umduğumuzdan çok bize destek veriyor. Federasyona gittik bizimle çok ilgilendi. Federasyon yönetim kurulu üyesi Sayın Mustafa Çağlar Beye buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ı da ziyaret ettik. Sağ olsun gereken desteği verecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Zaten veriyor. İşte o günde saydı. 7 kalem İnegölspor'a verilen destek var. Bunlarla ilgili sıkıntı yok. Yapılması gereken şeyleri yapıyorlar yani. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Mülki amirlerimiz kendi aralarında İnegölspor'la ilgili çalışma yapacaklar. Bizim buradaki önceliğimiz iyi şeyler yapmak. Biz iyi şeyler yaptık mı bu hem size hem halka yansıttığımız zaman zaten gerisi gelir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yolumuza ufak adımlarla devam ediyoruz.  İyi şeyler olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Son Güncelleme: 19.07.2017 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<