banner359

İnegölspor'a Destek Kampanyası

.

11 Şubat 2015 Çarşamba 16:29 2015-02-11 17:47:52
İnegölspor'a Destek Kampanyası
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren İnegölspor’a destek için kampanya başlatıldı. PTT 1. Lig'e çıkmak için var gücüyle çalışan İnegölspor, iş adamlarının da desteğini bekliyor. 

İnegölspor yönetimi, STK’lar, siyasiler ve iş adamları ile kahvaltıda buluştu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, siyasi parti, oda ve dernek başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, “Takım tutma, renklere bağlanma, bir armanın peşinden koşma tutkusu çocukluk yıllarında başlar. Birinden, bir şeyden bir olaydan etkilenir ve daha küçükken yaparsınız tercihinizi. Bugün futbolda maalesef İstanbul takımlarının hegemonyası hakim. Televizyonda spor programlarında, gazetelerin spor sayfalarında hep üç takımdan bahsedilir. Sanki diğer kulüpler yokmuşçasına. Kendi şehrinin takımının renklerini bilmeyen çok sayıda gencimiz var. Halı saha maçlarına baktığımız zaman genelde formalar hep aynı takımlara ait” dedi.
Erim konuşmasını şöyle sürdürdü:
“İlçemizin bütün dinamikleri ile karşınızdayız. Bu sadece İnegöl Belediyesi'nin bir projesi değildir. Bu proje İnegöl'ün ortak projesidir. Bu projeye İnegölspor forması alan herkes ortaktır. Hedefimiz mümkün olduğu kadar fazla sayıda İnegölspor forması satarak ilçemizde bu forma ile gezen kişi sayısını artırmaktır. 1 formanın bedeli 100 TL'dir ve en az 10 forma ile kampanyaya destek olunabilecek. Forma alan kişi ve kurumlara, hem yerel gazetelerde ilan vererek, hem de İnegölspor'un internet sitesinde isimlerini yayınlamak suretiyle teşekkür edeceğiz. Spor ruhu, İnegölspor sevgisi ile oluşacak. Bu yüzden bu kampanyayı biz çok değerli buluyoruz. Başarıya ulaşması için elimizden gelen katkıyı sağlayacağız”.


Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “İnegölspor, Bursa’nın 2. ligdeki tek takımı. Bu sene iyi gidiyor. Liderin 3 puan gerisinde. Gerçekten güzel bir hava yakalandı. İnegöl şehir olarak 1. ligi hak eden bir takım. Bu çorbada bir tuzumuz olabileceğini düşünüyorum. 10 forma bedeli bin TL olmak üzere bir kampanya düzenlendi. Arzu eden 50, 100, 500 de alır. Nihayetinde şampiyonluk yolunda İnegölspor’a güzel bir destek olacak” diye konuştu.



Son Güncelleme: 11.02.2015 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zgrrgz 2015-02-11 18:22:49

Keşke tek tekte satilsa 10 tane forma alma gücü olmayan ama inegölspor forması giymek isteyenler olduğunu düşünüyorum. Benim olduğum gibi.

<