İnegölspor’a Destek Ziyareti

10 Temmuz 2020 Cuma 15:36
İnegölspor’a Destek Ziyareti

Play-Off mücadelesi verecek İnegölspor'a, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ destek ziyaretinde bulundu.

banner380

Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “20 Haziran’da ilk maçına çıkacak İnegölspor’umuza başarılar diliyorum. Sezon başından bu yana büyük irade ve fedakarlık ortaya koyan yönetime, sporculara ve teknik heyeti kutluyorum. Şehrimizin markası olan İnegölspor’u yine bu sene play-off oynama başarısına taşıdılar. İnegölspor sevdalısı olarak bu durumdan çok memnunum. Play-off yolunda başarı elde edeceğine inanıyorum.Şehrin bir an önce İnegölspor’a destek vermesi gerekiyor. İnegöl’ün play-off havasına girmesini istiyorum. Geçmiş yıllarda takım play-off oynamaya hak kazandığında heyecan ve canlılık vardı. Ama bunu şimdi göremiyorum. Tüm esnafımız, sanayicimiz, kurum ve kuruluşlarımız faaliyet ortaya koysunlar. Şehrimizden İnegölspor’umuza play-off yolunda maddi ve manevi destek vermesini bekliyorum. Verdiğimiz desteği arttıracak devam edeceğiz. İnşallah yolumuz açık olacak. Antalya’dan şampiyon döneceğiz” diye konuştu.

İnegölspor Başkanı Münür Kanar ise “17 Temmuz’da Antalya’ya gideceğiz. İlk maçımızı Manisa ile oynayacağız. İnegölspor’u en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Hiç kimse ve kurumlarla kavgamız yok. Bizim kavgamız ve sevdamız İnegölspor. Destek verenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
İTSOInegölspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<