banner359

İnegölspor’da 3’lü imza töreni

26 Ağustos 2019 Pazartesi 17:06
İnegölspor’da 3’lü imza töreni

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, Fatih Karagümrük'ten Uğur Daşdemir, İstanbulspor'dan kiralık olarak Abdullah Balıkuv ve Utaş Uşakspor'dan Tayfun Pektürk ile 1'er yıllık anlaşma sağladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan yönetim kurulu üyesi Abdurrahman Maksutlar, şunları söyledi: "3 tane yeni transferimizi sizlere tanıtmak istiyoruz. Uşakspor'dan Tayfun Pektürk, İstanbulspor'dan Abdullah Balıkuv ve Fatih Karagümrük'ten Uğur Daşdemir ile anlaşma sağladık. İnegölspor'umuza hayırlı uğurlu olsun. Tayfun sol açık, Abdullah sol bek, Uğur ise sağ bek mevkisinde oynuyor. Bugün itibariyle transferleri bitirmiş oluyoruz." Tayfun Pektürk ise, "İki taraf içinde hayırlı olsun. İnşallah güzel bir sezon geçiririz."dedi. Daha sonra söz alan Abdullah Balıkuv ise İnegölspor'un başarısı için elimizden gelen herşeyi yapıp, takımın hak ettiği en güzel yere getirmek için çalışacağız. İnşallah bunu başarırız."şeklinde konuştu. Son olarak söz alan Uğur Daşdemir ise "Kazasız, belasız bir sezon olur inşallah. Allah iki tarafıda utandırmasın. Burada hep birlikte bir hedefe yürümeye çalışacağız Allah2ın izniyle. İki taraf içinde hayırlı olsun."ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<