İnegölspor'da görev dağılımı yapıldı

.

28 Haziran 2015 Pazar 16:04 2015-06-28 16:08:05
İnegölspor'da görev dağılımı yapıldı

İnegölspor Basın Sözcüsü  Burak Şimşek, görev dağılımı ve takımdan gönderilen futbolcular hakkında açıklamalarda bulundu.

Kulüp tesislerimizde düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklama yapan Şimşek, şöyle konuştu:"Acısıyla tatlısıyla, finaliyle penaltılarıyla geçtiğimiz sezonu bitirdik. Şimdi yeni bir sezon heyecanıyla lige başlayacağız. Ne geçen sene aldığımız fazla puanlar ne kötü sonuçlar, yeni yıla yansıyacak tertemiz olarak bütün takımlar sıfırdan tekrardan başlayacağız. Biliyorsunuz ki geçtiğimiz sezon ki yönetici arkadaşlarımızdan aramızdan ayrılmak isteyenler oldu. Dolayısıyla tek listeli bir kongre ile Sayın Eşref GÜÇ tekrar seçildi. 26 kişilik yeni yönetim ile İnegölspor yeni sezona istekli bir şekilde hazırdır. Yönetim üyelerimizin görevlendirilmesi şöyledir; Başkan  Eşref Güç, Başkan yardımcısı  Hamit Haraslı, Federasyon temsilcisi Sinan Kılakay, Federasyon temsilcisi yardımcısı Abdurrahman Maksutlar, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Döngel, Futbol Şube Sorumlusu yardımcısı Volkan Kaplan, Basın Sözcüsü Burak Şimşek, Basın Sözcüsü Yardımcısı Gökhan Emre, Mali İşler Sorumlusu Gürcan Ekmekçi, Mali işler Sorumlusu Yardımcısı Ömer Doğan, Altyapı Sorumlusu Bayram Yardımcı, Altyapı Sorumlusu Yardımcısı Mikail Kavaz, Amatör Kulüpler Sorumlusu Yücel Gürbüz, Amatör Kulüpler Sorumlusu Yardımcısı Semih Gülerer, Reklam Sorumlusu Yalçın Menteş, Reklam Sorumlusu Yardımcısı Fercan Nayman, Reklam Sorumlusu Yardımcısı Halil Malkaç, Reklam Sorumlusu Yardımcısı Kani Ademoğlu, Reklam Sorumlusu Yardımcısı Nadir Güçlü, Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlusu
Hüseyin Babacan, Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlusu Yardımcısı Cihan Sevinç, Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlusu Yardımcısı Ömer Yelken, Tesisler Sorumlusu Eşref Yiğit, Tesisler Sorumlusu Yardımcısı Muharrem Pal, Taraftar Sorumlusu Deniz Erdem, Taraftar Sorumlusu Yardımcısı İbrahim Bayram. Ayrıca hepimizin uğraşmasından ziyade belli arkadaşlarımızı her sene olduğu gibi transfer komitesine seçtik. Bu isimlerde; Eşref Güç, Hamit Haraslı, Mehmet Döngel, Volkan Kaplan, Hüseyin Babacan, Ömer Yelken, Deniz Erdem'dir. Bu yönetici arkadaşlarımız önümüzdeki günlerde yoğun mesailer harcayarak hocamızın direktifleri ile birlikte hareket ederek gerekli transferleri yapacaklar. Ve tabi ki yapılan transferler siz kamuoyu ile paylaşılacaktır.

 Son olarak sezon bitiminde sözleşmesi biten Uğur Kavuk, Cihan Yılmaz, Ersel Aslıyüksek, Ali Türkan  ve Kemal Hastürk aramızdan ayrılmıştır. Fakat Ali Türkan ve Kemal Hastürk ile hafta içi son bir kez görüşme yapılacaktır. Sayın Serhat Güller hocamızın raporu doğrultusunda takımdan gidecek futbolcular; Raif Demir, Alişan Ural, Okan Deniz, Mümin Aysever, Cenk Demirel, Ömer Keskin ve Gökhan Arslan ayrıca Muhammed Öz, Okan Ünal ile Mert Güneş kiralık olarak verilecektir.  Bütün bu futbolcu kardeşlerimize emeklerinde ve özellikle akıttıkları terden dolayı camia olarak teşekkür ederiz. Bundan sonraki futbol kariyerlerinde hepsine başarılar dileriz. İnegölsporumuz Ramazan Bayramı bitimi ile kaldığı yerden tüm istek ve arzusuyla sezona başlayacaktır. Şimdiden ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun."

Son Güncelleme: 28.06.2015 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<