banner359

İnegölspor’da iç transfer çalışmaları sürüyor

12 Haziran 2018 Salı 15:54 2018-06-12 16:51:20
İnegölspor’da iç transfer çalışmaları sürüyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, iç transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-beyazlı yönetim Raif Demir ile yeniden el sıkıştı.

Yeni sezon öncesi Teknik Direktörlük görevine deneyimli isim İsmail Ertekin ve ekibini getiren Eşref Güç başkanlığındaki İnegölspor yönetimi, rotayı iç transfere çevirdi.

 Raif için düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor yönetim kurulu üyesi Levent Özçiftçi, "Çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren transfer komitemiz, iskelet kadro yapısına verdiğimiz önemi göstermek adına iç transfer hamlelerini bir bir yapmaktadır. İskelet kadromuzun olmazsa olmaz isimlerinden Raif Demir ile yaptığımız görüşme sonucunda anlaşmış bulunmaktayız. ’İnegöl şampiyonluk istiyor’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, golcü karakteriyle bilinen Raif kardeşimizin bu sene gollerine şampiyonluk yolunda devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Hayırlı olsun” dedi.

Son Güncelleme: 12.06.2018 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<