banner359

İnegölspor’un forma sponsoru OSB oldu

23 Haziran 2018 Cumartesi 15:35
İnegölspor’un forma sponsoru OSB oldu

İnegölspor 2018/2019 futbol sezonu forma sponsorluğu için İnegöl Organize Sanayi Bölgesi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Organize Sanayi Bölgesi binasında düzenlenen imza törenine AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, OSB Bölge Müdürü Zeki Şahin, OSB yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Başkanı Eşref Güç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, şunları söyledi:

"Bu sene forma reklamında değişiklik yaptık. Organize Sanayi Bölgesinden formanın önüne göğüs reklamı alıyoruz. Tabi bu reklamlar alınırken kolay olmuyor. Ancak bizi uygun gördükleri için kendilerine teşekkür ediyorum. İnegölspor hepimizin, kentte yaşayan her bireyin. Bizler burada sadece öncülük ve ağabeylik yapıyoruz. Bu sene hedefimiz İnegölspor’u birinci lige taşımak. Bu tek başımıza yapacağımız bir şey değil. Bu hedefi el biriliğiyle bu sene yakalamak istiyoruz. İnegölspor camiası ve İnegöl halkı güzel kenetlenirse bu sene hedefi yakalayabileceğimizi düşünüyorum."dedi.

İnegöl OSB Yönetim Kurul Başkanı Zeki Şahin ise "İnegöl Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ve sanayicileri olarak her dönem elimizden geldiği kadar İnegölspor’a katkıda bulunuyoruz. Elimizden gelen desteği yapmaya gayret ediyoruz. Bu yıl şampiyonluk yolunda ciddi hedef konuldu. Bu kapsamda bizden de destek talebinde bulunuldu. OSB yönetimi ve sanayicileri olarak bu desteği daha kuvvetli hale getirme adına reklam sponsoru olmaya karar verdik. Reklam sözleşmesi 1 yıllık. Sayın başkanımızın takımı şampiyonluğa taşıyacağına biz inanıyoruz. Şehrimizin takımı olan İnegölspor, ciddi marka değerimiz. Bu reklamımız sanayicilerimiz adına sanayi şehrinin bir reklamı olmuş olacak. Hayırlı uğurlu olsun."ifadelerini kullandı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da, " Bana göre çok kıymetli destek. Sanayicilerimiz takımımızın yanında. Marka ve değeri olan İnegölspor’a sahip çıkıyor. Bence bu her şeyin üstünde. Genç bir yönetim görevi devraldı. Biz de onlara canı gönülden inanıyoruz. Yıllardır beklediğimiz ve özlem duyduğumuz şampiyonluk bu sene olacak. O sene bu sene olsun diyoruz. İnşallah şampiyonluk bu sene bu desteklerin güç katmasıyla şampiyonluk gelir. Hakkımızda hayırlısı olsun. El birliğiyle sahip çıkmak durumundayız. Yükü dağıtmak durumundayız. Sadece eşref başkan ile yöneticilerin bu yükün altından kalkması mümkün değil. Tüm bu şehirde yaşayan herkesin bu sürece katkı koyması gerekiyor. Bu şehri seviyorsak bu da bizim bir markamız. Futbolun iyi bir tanıtım aracı olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla biz de bu değeri kullanmak durumundayız. İnşallah bu desteklerle şampiyonluğun gelmesin yüce Allah’tan niyaz ediyorum."şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise şunları söyledi:

İnegölspor hepimizin ortak paydası. Ben İnegölspor’da uzun yıllar yöneticilik yaptım. Bu işin ne kadar zorlu olduğunu biliyorum. Şehrimizin markası. Futbol dünyada popüler kültür oldu. İnegölspor’da çok başarılar yaşadık. 34 yıllık bir serüven. Zaman zaman çıktık, zaman zaman düştük. Eşref Başkanımızla yönetiminin koyduğu 1.lige çıkma hedefi hakikaten kabul edilebilir hedef. Vakit şampiyonluk vakti. İnegölspor’un şampiyon olacağına inanıyorum. İçimde böyle bir his var. Bunun için maddi destek gerekiyor. İnegöl Organize Bölgesi sanayicileri 34 yıldır hep İnegölspor’un yanındaydı, hep destekledi. İçimde bir his var, bu sene İnegölspor, 1. Lige çıkacakmış gibi. Koyduğunuz hedefe bizler inandık, sizler de inanın."

Konuşmaların ardından 1 yıllık 450 bin liralık forma sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<