banner359

İnegöl’ün örnek berberi

17 Eylül 2020 Perşembe 15:15 2020-09-17 16:21:05
İnegöl’ün örnek berberi

İnegöl’ün Yeniceköy Mahallesi’nde 35 yıldır berberlik yapan İsrafil Yıldız (47), koronavirüs ile mücadele kapsamında daimi müşterilerine kişiye özel saç ve sakal traş malzemeleri kullanıyor.

İnegöl’e bağlı eski beldelerden Yeniceköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren berber esnafı İsrafil Yıldız, koronavirüs ile mücadele kapsamında hayata geçirmiş olduğu uygulamayla örnek teşkil etti.  İş yerine dolap yaptıran Yıldız, müşterilerinin traş malzemelerini ayırarak isimli ve fotoğraflı şekilde özel saklıyor. Bugün yapılan denetimler esnasında iş yerini ziyaret eden İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, İsrafil Yıldız’ı tebrik ederek teşekkür belgesi vereceğini söyledi.

BUGÜN 55 KİŞİLİK YENİ SİPARİŞ GEÇTİM
Müşterilerin sağlığı için böyle bir taktik geliştirdiğini belirten berber İsrafil Yıldız, “Bu uygulama bizim için de müşterilerimiz için de verimli oldu. Saç ve sakal traş malzemelerini kişiye özel hazırladık ve bunun için özel dolap yaptırdım. Daimi müşterilerimizin isimlerini ve fotoğraflarını dolaplardaki haznelerin üzerine yapıştırarak malzemelerini muhafaza ediyoruz. Bu şekilde güzel bir ortam oluşturduk inşallah devamı gelir.  Şu anda 55 müşterinin malzemesi bu şekilde hazır. 55 tane müşteri için de yine sipariş verdim.  Müşterilerimizin ve meslektaşlarımızın koronavirüs ile mücadelede hassas davranmalarını rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Denetimler kapsamında iş yerine gelen Kaymakam Şükrü Görücü ise, “Ben bu işletme sahibini tebrik ediyorum bizi istediğimiz örnek bu. Berber arkadaşımız her türlü tedbiri almış ve kişiye özel malzeme kullanıyor. Koronavirüs ile mücadelede başarılı olmanın yolu da bu. Ben tekrardan özellikle teşekkür ediyorum. Diğer berberlere de örnek olsun. Biz bu arkadaşımıza bir teşekkür belgesi vereceğiz hep ceza yazmak olmaz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 17.09.2020 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<