banner359

İnsan kemikleri bulundu

16 Eylül 2016 Cuma 18:17 2016-09-16 18:22:11
İnsan kemikleri bulundu

 İnegöl Boğazköy barajının kenarında topraktan yapılan çömlekler arasında insana ait kafa tası ve kemikler bulundu. Balıkçılar tarafından bulunan insan kemikleri, jandarmaya bildirildi.

Edinilen bilgilere göre; Balıkçıların uğrak yeri haline gelen Boğazköy barajının karşısına aracıyla geçen bazı balıkçılar, balık tutmak için barajın kenarına yaklaştılar. Baraj suyu kenarındaki toprağa oturmak isteyen balıkçılar, arkalarına döndüklerinde o manzarayı fark ettiler.

İNSAN KEMİKLERİNİ GÖRÜNCE…

Yaklaşık yarım metre toprağın altında kazılarak çıkarılmış halde olan kafa tası ve kemikleri gören balıkçılar durumu İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdiler.

ÇÖMLEK ALTINA GİZLENMİŞ

Olay yerine gelen İnegöl Jandarma komutanlığı ekipleri, kemikler üzerinde ve çevrede detaylı inceleme yaptılar. Yapılan incelemeler de kemiklerin bulunduğu alanda ayrıca topraktan yapılmış çömleklere de rastladılar. Ekipler, incelemenin ardından kafa tası ve 20 adet insana ait kemikleri alıp merkeze götürdüler.

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Merkeze götürülüp detaylı incelenen kemikler, kimlik teşhisi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayın cinayet olup olmadığı yapılan araştırmalar sonucunda belli olacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 16.09.2016 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<