banner359

İNSANLARIMIZIN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR?

10 Aralık 2021 Cuma 22:22 2021-12-11 12:17:07
İNSANLARIMIZIN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR?

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Metal Sanayi Kavşağı üzerinde meydana gelen kaza sonrasında eleştirilerde bulundu.

Saadet Partisi'nin geçtiğimiz Ekim ayında gündeme aldığı ve acil düzenleme yapılması adına çağrı yaptığı kavşakta bugün yine yaralamalı kaza meydana geldi.

Otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi yaralanınca, İlçe Başkanı Hasan Eroğlu 'Bir sinyalizasyon dahi koymadılar' diyerek duruma tepki gösterdi.

Eroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

İNSANLARIMIZIN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR?
"Maalesef yine Metal Sanayi Kavşağı.. Artık söyleyecek söz bulamıyoruz. Kavşak düzenlemesini geçtik, bir sinyalizasyon dahi koyamadılar. En basit tedbiri bile almak için illaki insanlarımızın ölmesi mi gerekiyor? 

KAYMAKAMLIĞA YAPTIĞIMIZ ÇAĞRI DA SONUÇSUZ KALDI
"Belediye ve karayollarına yaptığımız çağrıdan sonra kaymakamlığa yaptığımız çağrı da sonuçsuz kaldı. Daha önce dediğimiz gibi burada yaşanan her kazada, yanan her canda tüm yöneticilerin vebali ve sorumluluğu var."

NE OLMUŞTU?
Birçok yaralamalı kazanın meydana geldiği kavşakta Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın'ın da kaza yapması sonrasında, Saadet Partili heyet kavşağa giderek basın açıklaması gerçekleştirmişti. Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı Mahalli İdareler Başkanı Fatih Berber, ölümlü kazaların neden olduğu Metal Sanayi Kavşağı’na İnegöl Belediyesi’nin ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bir çözüm bulmadığını ifade ederek "Devletimizi temsil eden kaymakamımıza çağrı yapıyorum lütfen bu ölüm kavşağına bir çözüm bulun" ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 11.12.2021 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<