banner359

'İnsanlık ölmemiş' dedirten davranış

05 Mart 2018 Pazartesi 18:11
'İnsanlık ölmemiş' dedirten davranış

İnegöl'de bir bankanın ATM’sinde unutulan3  bin 200 TL para bulan Özer Balkaya isimli vatandaş, parayı belediyeye götürerek sahibine iade edilmesini sağladı.

Edinilen bilgilere göre; Bankalar caddesi üzerindeki bankanın önündeki bankamatiğe para çekmek için giden Özer Balkaya, bankamatikte takılı olan kredi kartını ve para haznesindeki paranın unutulduğunu fark etti. Parayı ve kredi kartını alan duyarlı vatandaş belediyenin yolunu tuttu. Belediye binasına gelen duyarlı vatandaş, bulduğu 3 bin 200 lirayı ve kredi kartını belediye ekiplerine teslim etti.

Teslim edilen paranın yanında verilen kredi kartı üzerinde yazılan isim ve soy isim bilgilerinden yola çıkan ekipler, Facebook´ta hesabı bulunan paranın sahibi Aydın Ungan´ı tespit ettiler. Ekipler, paranın sahibini belediyeye davet ettiler. Belediyeye gelen Aydın Ungan´ın kimlik bilgilerini ve kredi kartı bilgileriyle karşılaştırma yapan ekipler, paranın şahsı ait olduğunu tetkik ettiler.

Ekipler, başka bir vatandaş tarafından getirilen 3 bin 200 lirayla kredi kartını sahibine teslim ettiler.

Paranın sahibi Aydın Ungan, parayı bulan şahsa ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<