banner359

İntihar eden polis memuru İnegöl’de defnedildi

19 Nisan 2019 Cuma 17:55 2019-04-19 18:00:48
İntihar eden polis memuru İnegöl’de defnedildi

Görev yaptığı Bursa’da beylik tabancasıyla hayatına son veren Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Fatih Gül(40), ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından İnegöldeki törenle defnedildi.
Olay, dün Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi'nde bulunan Trafik Kontrol Merkezi'nde meydana geldi. Bir alışveriş merkezinin alt katında polis memurlarına tahsis edilen odada bekleyen Fatih G.'nin cep telefonuna bir çağrı geldi. Telefon görüşmesinden sonra tabancasını çıkaran Fatih G., başına dayayıp, ateşledi. Meslektaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Fatih G.'yi Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Evli ve 1 çocuk babası Fatih G., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı İnfaz Bürosu Yazı İnfaz Müdürü Cevahir Keskin'in ağabeyi  olan Polis Memuru Fatih G.’nin cenazesi, İkindi namazını Müteakip Yeni Mahallesi camiinde kılınan cenaze namazının ardından taşındığı Hastane Mezarlığında defnedildi.
Törene Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, İnegöl Cumhuriyet başsavcılsı Zekeriya Alper İnanç, meslektaşları ile ailesi, dost ve yakınları katıldı.

Son Güncelleme: 19.04.2019 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<