banner359

İrgil: İşçi ölümleri kader olmamalı

08 Kasım 2017 Çarşamba 17:25
İrgil: İşçi ölümleri kader olmamalı

CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, Gürsu’daki faciayla ilgili “Ne yazık ki yine ihmal ve tedbirsizlik söz konusu” dedi. Gürsu ilçesindeki fabrikada meydana gelen patlama nedeniyle hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyen İrgil, yaralılar arasında da bir kişinin durumunun ağır olduğunu öğrendiğini ifade etti.
CHP’li İrgil, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:
“Boyahaneler bölgesindeki birçok firma yenilenmesini yaptı ancak burası o yenilenmeyi gerçekleştirmemiş iki-üç tanesinden biri. Organize Sanayi Bölgesi’nde ortak bir buhar sistemi oluşturulmuş halde ancak bu boyahane bu sistemin içinde de yok. Kendi buharını kendisi üretiyor ve buhar sisteminde yaşanan aksaklıktan ötürü bu patlamanın meydana geldiği düşünülüyor. Bu yaşadığımız acı tablo ile bir kez daha vurgulamak isterim, işçi ölümlerinin önüne geçilmesi için tek yol gereken tüm önlemlerin alınmasıdır. İşçi ölümleri kader olmamalı.”

Anahtar Kelimeler:
ölümChpIşçiIrgil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<