İsaören Doğalgaza Kavuştu

11 Şubat 2019 Pazartesi 19:25 2019-02-12 10:50:27
İsaören Doğalgaza Kavuştu

İsaören Mahallesi doğalgaza kavuştu. İsaören mahallesinde sembolik olarak Doğalgaz Ateşi Yakma töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Kaymakam Şükrü Görücü, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban, İNGAZ Genel Müdür Vekili Yavuz Seneman ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İNGAZ Genel Müdür Vekili Yavuz Seneman; “Bugünlere gelmemizde büyük emeği olan Faruk Coşkun’a ve geçmiş dönemde bizlere yön veren idarecilerimize, çalışanlarımıza, Yönetim Kurulu Başkanımız Can Cengiz’e teşekkür ediyorum. 2004 yılında başlayan serüvenimiz hayallerimizn ötesine ulaştı. İnegöl merkezine planlanan şebekemiz Alanyurt, Yenişehir, Akhisar, Yeniceköy ve Cerrah’a ulaşmış şimdi de köylerimizin kullanımzıa sunulmuştur.“ dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban; “Güzel bir hafta başlangıcı yaptık. 15 aydır görevdeyiz. Tespitler yapmaya çalıştık. İnegöl’ün bir düzeni planı var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum. Biz kaldığımız yerden nasıl devam edebilir, daha neler ekleyebiliriz, şehrin ihtiyaçlarını en hızlı şekilde nasıl giderebiliriz onu konuşuyoruz. Artık merkez mahallelerde doğalgaz var. Kullanım %65’lerde. Bunu kırsala da yaymalıyız diye düşündük. İNGAZ’ın değerli yöneticileri ile bunun planlamasını yaptık. İnşallah Allah nasip ederse yapmak istediğimiz öncelikle altyapı eksiklerimizi tamamlayacağız. Sonra da üst yapılarla ilgili bir çok güzellikleri hayata geçirmek istiyoruz. Vatandaşı iyi anlamak lazım, iyi dinlemek lazım... 15 aydır da bunu yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşın beklentileri neler,  bunları doğru anlayıp bunun üstüne kurgu yapmamız gerekiyor. Vatandaşımız artık bizlere çok kolay ulaşır hale geldi. 153 hattımızla artık herkes bile ulaşabiliyor. En geç 5 saniye içerisinde sizlere dönüyoruz. Biz sizleri dinlemeye devam edeceğiz.İsaören mahallemizden bizlere ilettikleri konular var. İsaören meyvecilikte iyi bir mahalle. Biz tarım konusunda da ciddi adımlar atmak istiyoruz. Bunun detaylarına girmeyeceğim ama her mahallemizin sorunlarını çözme adına gayretimiz devam edecek. İsaören’e doğalgaz hayırlı olsun. Biz doğalgazı şehrin tamamına ulaştırma gayretinde olacağız. Bunda da örnek bir ilçe olmayı hedefliyoruz” dedi.

banner380

Kaymakam Şükrü Görücü ise en güzel yatırımın insana yatırım olduğunu kaydederek; İNGAZ’ı köylerle doğalgazı buluşturduğu için tebrik etti. Doğalgazın İsaören’e hayırlı olmasını diledi. 

Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ise merhum Hikmet Şahin ile İnegöl’de ilk yakılan meşaleyi hatırladığını söyledi. Gürel, AK Parti’nin çevreci bir parti olduğunu ve çevre dostu doğalgaz ile tüm şehrin buluşmasını ümit ettiğini aktardı.

Son Güncelleme: 12.02.2019 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<