‘‘İşçilerimizin her daim yanındayız”

30 Nisan 2019 Salı 16:15
‘‘İşçilerimizin her daim yanındayız”

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Taban, yayımladığı mesajında, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

“İŞÇİLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ”
Taban mesajında şunlara yer verdi; “Emeğiyle değer üretmenin, alın teriyle helal kazancının arayışında ve çabasında olan milyonlarca çalışanımız bizim için paha biçilemez bir özelliktedir. Çalışanlarımızın sorunlarının çözümü, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve emekçilerin hak ettikleri yaşam standardına ulaşmaları hepimizin en temel arzusudur. İnegöl Belediyesi olarak; ülkemizin güven ve istikrarlı bir şekilde büyümesinde en önemli role sahip olan İşçilerimizin her daim yanındayız” şeklinde konuştu.

banner380

“1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Ülkemizin güven ve istikrarlı bir şekilde büyümesinde işçilerin rolünün büyük olduğuna vurgu yapan Başkan Taban, “Bölgesinde güçlü ve istikrarlı bir ülke olarak en ön sıralarda kendine yer bulan ülkemizin lokomotif gücü olan çalışanlarımızın göstermiş oldukları özveri ve emeklerinin yadsınamaz ölçüde olduğunu bilmekteyiz. Bu güzelim ülkeye sahip çıkan, katkı koyan tüm çalışanlarımıza selam olsun. Tüm emekçi ve işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<