banner359

İşletme Fakültesi’nin “Kalite Yönetim Sistemi” Belgesi Yenilendi

11 Ocak 2018 Perşembe 15:17
İşletme Fakültesi’nin “Kalite Yönetim Sistemi” Belgesi Yenilendi

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi, 2015 yılında aldığı TSE EN ISO 9001 kalitesini tazeledi.
Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi TSE EN ISO 9001; 2015 Kalite Yönetim Sistemi geçiş ve belge yenileme tetkiki 10 Ocak 2018 Çarşamba günü fakültede gerçekleştirildi. 
Başdenetçi Necati Karahan, Denetçi Mustafa Ekin ile Denetçi Ebru Minas’tan oluşan Tetkik  Ekibi, yaptığı incelemeler sonucunda, İnegöl İşletme Fakültesi’nin eğitim, iletişim ve yönetim alanında başlattığı kaliteli çalışmaların seviyesini koruduğunu tespit ederek, TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin 2018 yılı için de yenilenmesinin uygun olduğunu kararlaştırdı.
Tetkik Ekibi, ilk olarak Dekan Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat’ı makamında ziyaret ettiler.  Dekan Yardımcısı Zerrin Fırat ile Fakülte Sekreteri Mehmet Eken’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Dekan Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, tetkik öncesinde her yıl düzenli olarak fakültede öğrenci ve personel memnuniyet anketleri uygulanmakta, buradan elde edilen veriler dikkate alınarak iyileştirme çalışmaları yapılmakta olduğunu belirterek, Dekanlık olarak, fakültede görevlendirilen kalite ekibine ve bu sonucun elde edilmesinde katkısı bulunan tüm çalışanlara teşekkür etti.
STE Denetçisi Mustafa Ekin ise “10 Ocak 2018. Yer Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi TSE EN ISO 9001; 2015 Kalite Yönetim Sistemi geçiş ve belge yenileme tetkiki gerçekleştirdik. Tetkik ekibi güzel. Fakültenin kalite ekibi güzel, üst yönetimin desteği büyük ve başarı kendiliğinden geliverdi. Tebrik ediyorum emeği geçen herkesi.’’ Dedi.

Anahtar Kelimeler:
InegölIşletmeFakültesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<