banner359

İstaş Kentaş'tan Milli Başarı

30 Mayıs 2017 Salı 23:03 2017-05-30 23:11:50
İstaş Kentaş'tan Milli Başarı

İstaş Kentaş Ortaokulu öğrencisi Kübra Yazıcı 22. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda, Balkan ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Karate dalında daha önce Türkiye üçüncüsü olarak ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil etme hakkı kazanan İstaş Kentaş Ortaokulu öğrencisi Kübra Yazıcı bu başarısı ile milli takıma seçilmişti.19-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 22. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek üzere 39 kiloda çıktığı müsabakalarda rakiplerine karşı üstün bir başarı göstererek Balkan ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. 
Okul Müdürü Orhan Erdoğan, ‘’Milli sporcumuz ve öğrencimiz Kübra Yazıcı uluslar arası bir şampiyonada hem okulumuzu hem İnegölümüzü hemde Türkiyemizi başarılı bir şekilde temsil etmiştir. Başarılarına bizi alıştıran öğrencimizi tebrik ediyorum. Öğrencimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen başta ailesine, ve hocalarına teşekkür ederim.’’dedi

Son Güncelleme: 30.05.2017 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<