banner359

İşte İnegöl’de vaka artışının nedeni ...

09 Kasım 2020 Pazartesi 18:19 2020-11-09 18:52:14
İşte İnegöl’de vaka artışının nedeni ...

İnegöl’de Kaymakam Şükrü Görücü’nün katılımıyla birlikte emniyet ekipleri tarafından artan koronavirüs vakaları sonrası alınan tedbirlere ilişkin denetim yapıldı. Görücü, İnegöl’deki vaka artışının en büyük sebebinin kadınlar olduğunu açıkladı.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararları gereği arttırılan covid 19 önlemleri kapsamında bugün İnegöl’de Kaymakam Görücü’nün de katıldığı bir denetim yapıldı. 

Atatürk Bulvarı başta olmak üzere şehrin çeşitli yerlerinde denetimlere katılan Kaymakam Görücü, vatandaşları sosyal mesafe ve maskelerin doğru kullanılması konusunda uyardı. Görücü, denetim sonrası yaptığı açıklamada, İnegöl’deki vaka artışlarına en fazla kadınların yol açtığını söyledi.
İNEGÖL’DE ARTIŞIN EN BÜYÜK SEBEBİ KADINLAR
Görücü basın mensuplarına denetim sonrasında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;
“Bugün değerli hemşerilerimizi maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarmak hem de ülkemizde ilimizde ve ilçemizde artan vaka sayılarına dikkati çekmek istiyoruz. Kendi aileleri için koronavirüs tedbirleri ne uymaları noktasında vatandaşlarımızı uyarmak için bugün tekrar sahadayız. Bizler yerine göre uyarıyoruz yerine göre ise ceza kesiyoruz. Bizler üzerimize düşen ne var ise yerine getirmeye çalışıyoruz. Sizlerin de bildiği gibi gerek ilimizde gerekse ilçemizde vakalarda artış gerçekleşti. Bunu önlemenin en önemli yolu maske, mesafe ve hijyendir. İlçemiz bazında baktığımız zaman artışların en büyük nedeni maalesef kadınlarımız. Kadınların ev gezmeleri ve günleri toplumsal etkileşimi artırıyor dolayısıyla virüsün yaylım hızı artıyor. Kadınlarımız alınmasınlar ama aileleri için bazı alışkanlıklarından vazgeçsinler. 

Son Güncelleme: 09.11.2020 18:52
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaberKorona
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<