banner359

İstiklal caddesi'nde korkutan kaza

15 Şubat 2018 Perşembe 10:12
İstiklal caddesi'nde korkutan kaza

İstiklal caddesi üzeri Çamaşırlık Cami kavşağında meydana gelen kazada, özel otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı, bir kişi yaralandı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü, aracı bırakıp yaya olarak kaza yerinden uzaklaştı.

Edinilen bilgilere göre, Büyükdere sokaktan gelip İstiklal caddesi kavşağına çıkmak isteyen sürücü Tahsin A. yönetimindeki 16 KOA 40 plakalı özel otomobil, İstiklal caddesinden gelip Belediye kavşağına doğru seyir halinde olan henüz sürücüsü belirlenemeyen 16 KGH 57 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle araçlar savrulurken, hafif ticari araç park halindeki 34 RG 7909 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Kazada özel otomobilin sürücüsü yaralandı, hafif ticari araç sürücüsü ise kaza yerinden ayrıldı. Kazada yaralanan sürücü, 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<