banner359

İstişareler Telekonferansla Sürdürülüyor

08 Nisan 2020 Çarşamba 14:39
İstişareler Telekonferansla Sürdürülüyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm görüşme ve toplantılar telekonferans ile gerçekleştirilirken, Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş bugün İl düzeyinde Milletvekillerinin de katıldığı telekonferansta koronavirüs mücadelesine ilişkin çalışmalarla ilgili İnegöl’e ilişkin son durum hakkında bilgi verdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı sıkı tedbirler alınmaya devam ediyor. Şehirlerde adeta bu anlamda seferberlik oluşturulurken, haberleşme ve görüşmeler de koronavirüs salgını sonrası farklı bir boyuta taşındı. İnegöl Belediyesi’nde tedbirler kapsamında bir süredir toplantı ve istişareler telekonferans ile gerçekleştiriliyor.

Öte yandan, Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş bugün AK Parti İl Başkanlığı organizasyonuyla yapılan telekonferansla ilçedeki koronavirüs çalışmalarına ilişkin son durum hakkında bilgi verdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile Milletvekillerinin de katıldığı video konferansta, diğer ilçelerin de Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları hazır bulundu. İnegöl’de koronavirüs hakkında yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler paylaşılarak karşılıklı istişareler yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<