banner359

İTSO Başkanı belli oldu

06 Nisan 2018 Cuma 12:16
İTSO Başkanı belli oldu

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın  yeni başkanı bugün yapılan seçimle Yavuz Uğurdağ oldu.

Mavi ve Beyaz listenin yarıştığı seçimde mavi liste 25 oy alırken beyaz liste 22 oy aldı.

İTSO eski Başkanı Metin Anıl, “35 sene İTSO’ya hizmet ettim. Hakkımızı helal ediyorum. Tek amacımız İTSO seçimini İnegöl’e yakışır bir şekilde yapıp bitirmekti. Bu seçim İnegöl’e yakışır bir şekilde geçti ve sonuçlandı. Yavuz Uğurdağ kardeşimiz bu dönemde yönetim kurulu başkanı oldu. Bize de 1 dönem mecliste ağabeylik yapma görevi düştü. Yaşadığımız her şeyi ortaya koyarak arkadaşlarımıza yardımcı olacağız. İnegöl sanayisinin kalkınması adına destek vereceğiz. El ele İnegöl’ü yeni hedeflere ulaştırmaya çalışacağız. Ne kazanan Yavuz Uğurdağ ne de kaybeden Metin Anıl, kazanan İnegöl” dedi.


İTSO Başkanlığına seçilen Yavuz Uğurdağ ise, “Uzun yıllardır İTSO’ya başkanlık eden Metin Anıl beye çok teşekkür ediyorum. İTSO İnegöl şehri için çok önemli bir kurumdur ve bu kurum yıllardan beri İnegöl’e hizmet ediyor. Bu kurumda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Amacımız İnegöl’e hizmet etmektir. Bu yarışın kazananı, kaybedeni yoktur. Bu yarışın kazananı İnegöl’dür, İnegöl şehridir, İnegöllülerdir. Meclis üyelerimiz bize teveccühte bulundular, İTSO’yu yönetmek için görev verdiler. Bizler de burada meclis üyeliği yapan tecrübeye haiz olan Metin Başkanımın tecrübelerinden, bilgilerinden faydalanan birisiyiz. Bundan sonra hep birlikte İTSO’yu yöneteceğiz. Kazanan, kaybeden yoktur, kazanan ağabeylik, kardeşlik, dostluk olmuştur. Destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Seçimler İTSO’ya ve İnegöl’e hayırlı ve uğurlu olsun”.

Anahtar Kelimeler:
YavuzUğurdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<