banner359

İTSO'dan mücevher fuarına ziyaret turu

13 Mart 2017 Pazartesi 13:52
İTSO'dan mücevher fuarına ziyaret turu

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, 16-19 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek İstanbul Jewelry Show-44. Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı’na ücretsiz gezi düzenledi.

İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer, fuarın kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren üyeleri için önemli fırsat olduğunu belirterek, sektörel gelişmelere tanık olmak açısından fuarın kaçırılmaması gerektiğini söyledi. Fuarın, sektörün profesyonellerine Doğu Avrupa’dan Yakın Doğu’ya, Rusya’dan Kuzey Afrika’ya kadar birçok alıcıyla bilgi paylaşımı ve iş yapma fırsatı sunduğunu kaydeden Gülerer, "Fuar yeni iş bağlantıları, yeni pazarlara açılma, ürünlerin tanımı açısından köprü görevi görüyor. Türkiye, dünya mücevher sektöründeki en büyük 5 pazardan biri içinde yer alıyor. Bu açıdan bakıldığında alanındaki en büyük organizasyonlardan biri olan mücevher fuarının mutlaka takip edilmesi gerektiği düşüncesindeyiz" dedi.

19 Mart 2017 Pazar günü düzenlenecek fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerin 15 Mart Çarşamba günü mesai bitimine kadar odaya kayıt yatırmaları gerekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<