banner359

İtso İnegöl Protokolünü İsmob 2015'e Götürdü

.

28 Ocak 2015 Çarşamba 18:09 2015-01-28 18:11:01
İtso İnegöl Protokolünü İsmob 2015'e Götürdü

 İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından düzenlenen organizasyonla Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan İSMOB 2015 ilçe protokolü ziyaret etti. 

İTSO heyeti, ilçe protokolü ile birlikte Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen 11. İstanbul Mobilya Fuarı’ndaki (İSMOB 2015) İnegöllü mobilyacıları ziyaret etti. İSMOB fuar gezisi organizasyonuna katılan İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer, İTSO Başkanı Metin Anıl, yönetim kurulu üyeleri ve Genel Sekreter Mustafa Şentürk heyet halinde İnegöllü mobilyacıların stantlarına giderek firma temsilcilerine başarı dileklerini ilettiler. Dünyanın farklı üyelerinden 500’den fazla mobilyacının katıldığı İSMOB 2015 fuarında önceki yıllarda olduğu gibi İnegöllü mobilyacıların ağırlığı dikkat çekti.

İTSO Başkanı Metin Anıl, 1 Şubat’a kadar açık kalacak İSMOB 2015’e 163 İnegöl mobilya firmasının katıldığını ve toplam 60 bin metrekarelik fuar alanının yaklaşık 30 bin metrekaresinde İnegöllü mobilyacıların stantlarının yer aldığını bildirdi. Anıl, “Fuarda İnegöllü mobilyacıların ağırlığını gördüğümüz için çok mutlu olduk, İnegöl Türkiye’nin mobilya başkenti olma hedefine her yıl daha fazla yaklaşıyor. Üyelerimizin stantları göz kamaştırıyor. Dünyanın en büyük mobilya firmaları burada ve gördüğümüz kadarıyla en çok ilgiyi İnegöllü mobilyacıların statları görüyor. Fuarda yeni iş bağlantılarının yapılmasını ve ilçemizin ihracatına katkı yapmasını arzu ediyoruz” dedi.

İnegöl Mobilya sektörünün önünü açmak için yaptıkları çalışmaları anlatan Anıl, “İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri OSB, İFOR Fuarcılık A.Ş, İnegöl Mobilya Tanıtım Grubu, Uluslararası Mobilya Test Merkezi’nin kuruluşuna öncülük ettik. İnegöl Gümrük Müdürlüğü’nün kuruluşuna destek olduk. Mobilyacı üyelerimizin TÜBİTAK, KOSGEB gibi kurumlardan destek almaları, yurt içi ve dışındaki fuarlara katılmaları veya ziyaret etmeleri, kredi desteği almaları, eğitim çalışmaları gibi faaliyetlerimizle sektöre sürekli katkı yapıyor ve destek oluyoruz” diye konuştu.

Anıl, İnegöl’de kurumlar arasındaki diyalog ve uyumun ekonomik başarıyı getirdiğini de vurguladı.

Son Güncelleme: 28.01.2015 18:11
Anahtar Kelimeler:
InegölMobilyaİTSOImob
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<