banner359

İTSO Meclis Üyelerinden İnegölspor'a destek

26 Aralık 2017 Salı 15:59
İTSO Meclis Üyelerinden İnegölspor'a destek

İnegölspor yönetimi tarafından başlatılan "1000 Gönüllü Bin Esnaf" kampanyasına İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinden 30 bin liralık destek geldi.

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl ile meclis üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, "İnegölspor İnegöl'ün bir marka değeridir. İnegölspor bizim için çok önemlidir. İnegöl'ün tanıtımı adına kurulduğu günden beri çok güzel işler yapan bir spor kulübüdür. Biz İnegölspor'u desteklemek ve yaşatmak mecburiyetindeyiz.  Geçtiğimiz günlerde İnegölspor yönetiminin başlattığı "1000 Gönüllü Bin Esnaf" kampanyasına Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri olarak bu kampanyaya katılalım dedik. 30 arkadaşımız biner lirayla katıldı ve 30 bin liralık bir destekle İnegölspor'umuza katkı vermeye çalıştık. İnegölspor yaşamalı, yaşatılmalı ve ayakta durmalı. Ben bu zor şartlarda İnegölspor kulübünü ayakta tutmaya çalışan başta Yönetim Kurulu Başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ticaret ve Sanayi Odası'nın kampanyaya katkısı bir örnek olsun. İnegöl'deki tüm sivil toplum örgütlerinin ve İnegöl'deki esnaf, sanayici ve işadamlarının bu kampanyaya katkı koymaları gerektiğine inanıyoruz."dedi.

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise " Öncelikle kampanyamıza destek veren çok değerli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl Bey ve meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. Şükürler olsun ligde çok iyi gidiyoruz. İlk devreyi hem maddi hem de puansal olarak çok iyi bir şekilde kapattık. Asıl işimiz şimdi başlıyor. Yapacağımız transferlerimiz var. Desteğe ihtiyacımız var. Bu destekler sayesinde daha emin adımlarla hareket edeceğiz. Sezon başladığından beri yapılan desteklerle ayakta durabildik. Bundan sonrada desteklerle yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Ben sezon başından beri bize desteklerini esirgemeyen esnaf ve işadamlarımıza tekrar teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<