İtso Üyeleri Milano’ya Uçtu

14 Nisan 2016 Perşembe 14:46
İtso Üyeleri Milano’ya Uçtu

Mobilya sektörünün gelişmesine katkı sağlamak için çeşitli organizasyonlar yapan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), Yenişehir’den özel uçak kaldırarak, 180 üyesini İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen I Saloni 2016-Milano Uluslararası Mobilya Fuarı’na götürdü.
14-17 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenen fuar gezisine katılan İnegöllü mobilyacılar, mobilya sektörünün dünyadaki son durumu inceleyecek. Milano’da mobilya fabrikası ziyareti ve Domus Acedemy Tasarım Okulu ziyareti yapacak olan heyet üyeleri, İtalya Başkonsolosu ve Ticaret Ataşeleri ile toplantı da yapacak.
İtalya iş geziyle ilgili açıklama yapan İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl ekonomisinde önemli bir paya sahip olan mobilya sektörünün gelişmesi için çaba harcadıklarını söyledi. Milano’da her yıl düzenlenen I Saloni’nin dünyadaki en önemli mobilya fuarlarından biri olduğuna vurgu yapan Başkan Anıl, “Milano mobilya sektöründe dünyanın önde gelen şehirleri arasında yer alıyor. ‘İ Saloni 2016’ adıyla düzenlenen mobilya fuarında birçok yenilik vitrine çıkartılıyor ve mobilya sektörünün dünyadaki trendi burada belirleniyor. Bu ticari gezi, sektörde iddialı olan İnegöllü mobilyacılarımıza yeni ufuklar açacaktır” dedi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<