banner359

İTSO yönetim kurulu görev dağılımı yaptı

11 Nisan 2018 Çarşamba 15:45 2018-04-11 16:18:34
İTSO yönetim kurulu görev dağılımı yaptı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı.

İTSO’da ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı sonrasında açıklama yapan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, oda üyelerinin oyları ile seçilen meclis üyelerinin kendilerine önemli bir sorumluluk yüklediğini söyledi. Uğurdağ, İnegöl’ün 3 tane organize sanayi bölgesi ve ıslah süreci devam eden bir sanayi bölgesi ile önemli bir üretim merkezi olduğuna da vurgu yaptı.

Tekstil, mobilya, orman ürünleri, makine, gıda sektörleri başta olmak üzere birçok alanda yapılan üretimin iç piyasanın yanı sıra ihraç edildiğine dikkat çeken Yavuz Uğurdağ, ilçenin dış ticaret hacminin 1 milyar doların üzerinde olduğunu ifade etti. İnegöl’ün yıllardır dış ticaret fazlası vererek Türkiye’ye örnek olduğunu belirten Uğurdağ, “Ülkemizin güçlü sanayi tesislerine ev sahipliği yapıyoruz. Turizm ve ticarette de başarılı bir ilçeyiz. İTSO yönetim kurulu olarak, tüccar ve sanayicilerimize daha iyi hizmet vermek için hazırladığımız projeleri tek tek hayata geçireceğiz ve müteşebbislerimizin önünü açarak ilçemizdeki üretim ve istihdamın artması, ticaretin büyüyüp gelişmesi için var gücümüz ile çalışacağız” diye konuştu.

Odanın Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş’ında hazır bulunduğu toplantıda, Yavuz Uğurdağ Yönetim Kurulu Başkanı, Kenan Kender Başkan Yardımcısı, Bahri Urgun sayman üye olurken, Ali Ezim, Bülent Boztepe, Halil Malkaç, Hatun Malgaralı, Hüseyin Özdemir, Metin Atış, Murat Aydın, Nedim İncebay’da yönetim kurlu üyesi olarak görev aldılar.

Son Güncelleme: 11.04.2018 16:18
Anahtar Kelimeler:
InegölİTSOYavuzUğurdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<